Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Ons schoonmaakbedrijf is gevestigd in Leeuwarden, en heeft als werkgebied Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Door efficiënt en concurrerend te zijn, breiden we ons werkgebied en klantenkring steeds verder uit. Als ervaren schoonmaakbedrijf met veel tevreden klanten blijven wij groeien, maar wij blijven ook werken met zeer korte lijnen. Wij hebben een platte organisatiestructuur en hierdoor heeft u altijd te maken met een vast aanspreekpunt.

Met een scherp tarief en gemotiveerde medewerkers zijn wij meer dan alleen concurrerend. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar. U komt ons met name tegen bij: Kantoren, Scholen, Overheidsinstellingen, Recreatie, Productie en Voedselverwerkende bedrijven. Kunnen we misschien ook wat voor u betekenen?

Vraag hier direct een offerte aan

Onze diensten

Reguliere schoonmaak

Meer

Specialistische reiniging

Meer

Multiservice

Lees verder

Voedselverwerkende
industrie

Lees verder

Ambulant objectleider (m/v) gezocht in Friesland

In verband met groei is B&C Schoonmaakdiensten op zoek naar een Ambulant objectleider (rayonleider) voor verschillende locaties in Friesland. Als ambulant objectleider ben jij iemand die alles met beide handen aangrijpt. Je bent niet bang om de leiding te nemen of om zelf je handen uit de mouwen te steken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor ons personeel en opdrachtgever. Je houdt de kwaliteit van je panden in de gaten en bewaakt de planning.

Lees verder