Voedselverwerkende industrie

Schoonmaken is mensenwerk en vakwerk.

Dat geldt helemaal voor schoonmaakwerkzaamheden in de voedselverwerkende industrie. Schoonmaken in de voedselverwerkende industrie vereist veel specialistische kennis. B&C Schoonmaakdiensten heeft daarom ook een speciale tak opgericht te weten B&C Food BV.

Naast het reguliere schoonmaakonderhoud van kantoren en gebouwen is B&C Food BV ook de partner als het gaat om schoonmaakwerkzaamheden in de voedselverwerkende industrie.

Specifieke eisen voedselverwerkende industrie

Het schoonmaken van productieruimten in deze sector moeten voldoen aan strikte regelgeving en specifieke eisen maar net zo belangrijk is de borging hiervan. Hygi├źne en regelgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kwaliteit en continu├»teit staan voorop. B&C Food BV wordt daarom elk jaar geauditeerd om continu aan de kwaliteit en veiligheid te kunnen voldoen.

Binnen B&C Food BV is er veel kennis en ervaring met:

  • BRC audits
  • IFC audits
  • Haccp
  • ISO 9001 en ISO 22000

Reinigen machines vloeren

Met de juiste kennis en ervaring in deze sector worden de productieruimtes op de juiste wijze en richtlijnen gereinigd. Naast het reinigen van de productie ruimtes, verzorgen wij tevens de reiniging van vloeren, machines, leidingwerk zowel nat als droof, ook hier is specifieke kennis nodig. Kennis, waarbij de opgeleide vakmensen van B&C Food BV direct ingeschakeld kunnen worden.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan of bel 0582884002