Schoonmaken kantoorgebouwen

Het schoonmaken van kantoorgebouwen lijkt misschien niet de meest ingewikkelde materie maar hier zijn echt nog efficiëntie slagen te maken. Denk bij voorbeeld aan dag-schoonmaak of meerdere diensten onder brengen bij de schoonmaak.

B&C Schoonmaakdiensten heeft een uitgebalanceerd systeem waarmee erg nauwkeurig elke wijziging of aanpassing direct vertaald wordt in een aanpassing in de prijsstelling. Voor u als klant erg handig want u weet gelijk welke invloed, welke wijziging tot gevolg heeft.

Duidelijke werkprogramma’s, heldere taak omschrijvingen maar vooral maatwerk zorgen ervoor dat u als opdrachtgever altijd de juiste prijs kwaliteitsverhouding krijgt.

Binnen B&C Schoonmaakdiensten gaat het er om wat u als klant wenst en delen zij hun kennis en kunde graag met u. Samenwerken, schoonmaken met oog voor je werk dat is waar B&C sterk in is. Een opdracht binnen halen is één maar B&C Schoonmaakdiensten wil geen korte relaties maar wil juist langdurige samenwerkingen hebben waar transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Communicatie en controles zijn de meest belangrijke onderdelen waarmee onze kwaliteit altijd geborgd blijft. Of u nu tevreden bent of niet er is altijd een reden om in gesprek te komen met B&C.