Stoomreiniging

Reinig grondig en effectief met gebruik van droge stoomtechniek.

Stoomreiniging biedt onderscheidende meerwaarde. Het reinigt grondiger en effectiever. De vraag naar alternatieve reinigingsmethoden die zonder extra moeite grondiger reinigen stijgt, mede dankzij het grotere belang van hygiëne door de uitbraak van het coronavirus. Met stoom kan je reinigen én desinfecteren in slechts één handeling. Stoom vernietigt bacteriën, schimmels, ziektekiemen en virussen.

Virussen overleven op oppervlakken als: deurklinken, tafels, stoelen, sanitair, trapleuningen, toetsenborden en vloeren. Reinig en desinfecteer met stoom en zorg daarmee voor een veilige omgeving voor jezelf, je medewerkers en je klanten. Het desinfecteert ieder mogelijk oppervlak. De droge stoomtechniek zorgt ervoor dat je het vrijwel overal op kunt toepassen. Iedere Stoomstofzuiger/reiniger is standaard uitgerust met een uitgebreid hulpstukkenpakket, waardoor de toepassingsgebieden onbeperkt zijn.

Speciaal voor het snel desinfecteren van (grote) oppervlakken heeft onze Stoomspecialist  een tool ontwikkeld voor het sprayen en desinfecteren.

Met stoomreiniging profiteert u van:

Stoomreiniging reinigt veelal effectiever dan de traditionele reinigingsoplossingen en heeft een desinfecterende werking. 

Stoom is ook zeer geschikt voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken en het schoonmaken van naden en voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan productiemachines in de foodindustrie, sanitaire ruimtes en grootkeukens in de horeca en interieur en exterieur.

Bel ons voor welke mogelijkheden er allemaal zijn voor uw bedrijf en wij komen graag bij u langs.