Specialistische reiniging

Specialistische reinigers in Friesland

B&C Schoonmaakdiensten is de leverancier voor al uw speciale reinigingswerkzaamheden. Bij deze werkzaamheden is extra kennis een vereiste, het betreft hier vaak speciale machines of specialistische reinigingsproducten welke gebruikt moeten worden. Om ten aller tijde een hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, zijn er naast de eigen specialistische medewerkers samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde bedrijven in deze tak van sport. Bij ons schoonmaakbedrijf hebben we diverse specialiteiten naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden.

Hierbij kunt u denken aan:

Specialistische kennis

Voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden is ook specialistische kennis nodig van zowel de werkzaamheden, machines als schoonmaakproducten Onze specialisten hebben hiervoor de benodigde opleidingen voor gevolgd en worden continu bijgeschoold.

Veiligheid en milieu

Wij vinden veiligheid en werken met niet milieu belastende middelen belangrijk. Daarom houden wij te allen tijde rekening met de juiste toepassingsmethodes. Naast de nodige specialistische opleidingen hebben alle medewerkers een VCA diploma. Ons uitgangspunt is om met niet milieu belastende middelen te werken en veiligheid voor alles.

Op zoek naar een specialist voor uw schoonmaakwerk vraag vandaag nog een offerte aan.