Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Als schoonmaakbedrijf in Leeuwarden zijn uw schoonmaakwerkzaamheden bij ons in schone en vertrouwde handen. Wij zorgen ervoor dat de schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd zoals afgesproken. Als allround schoonmaakbedrijf zijn wij daarnaast gespecialiseerd in de foodsector en kun je bij ons terecht voor verschillend specialistische schoonmaakwerkzaamheden als vloeronderhoud, glasbewassing, gevelreiniging en dieptereiniging keukens/sanitair.

Werkgebieden

Onze schoonmaakwerkzaamheden voeren we uit door heel Noord-Nederland. Wij zijn gevestigd in Leeuwarden, maar onze werkzaamheden vinden plaats door heel Friesland, Groningen, Drenthe, Gelderland en Overijssel. Je ziet ons overal rijden, u kunt bij ons terecht voor alle vormen van schoonmaak zoals reguliere schoonmaak, specialistische reiniging, food reiniging etc. Hierbij kun je denken aan de schoonmaakwerkzaamheden bij kantoorgebouwen, overheidsgebouwen, recreatie, scholen en zorginstellingen.

Werkprogramma

Wij werken met separate werkprogramma’s voor diverse objecten, waardoor altijd aan de kwaliteitseisen van schoonmaken op uw locatie/bedrijf wordt voldaan. Het werkprogramma stellen we samen op zodat niets over het hoofd wordt gezien en er maatwerk wordt geleverd. Denk hierbij aan extra werkzaamheden zoals vaatwassers in/uit -ruimen, , koffieautomaten reinigen/aanvullen, kopjes ophalen, planten water geven of klein technisch onderhoud. U mag rekenen op onze expertise en oog voor elk schoonmaak detail

Offerte voor schoonmaak

Op zoek naar een betrouwbaar en efficiënt schoonmaakbedrijf in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland die altijd bereikbaar is? Neem dan direct contact met ons schoonmaakbedrijf in Leeuwarden, wij reageren dezelfde dag nog.