Onderwijsinstellingen

Of het nu gaat om voortgezet onderwijs, basisscholen of kinderopvang, B&C Schoonmaakdiensten heeft ruime ervaring in alle facetten binnen deze verschillende segmenten. Een ding hebben deze takken van sport gemeen en dat is dat de middelen beperkt zijn maar de eisen erg hoog. Maatwerk en onderscheidend vermogen spelen hier een meer dan belangrijke rol in, niet alleen maatwerk maar juist ook de kennis en kunde over en van deze materie is voor u van toegevoegde waarde.

B&C Schoonmaakdiensten kijkt samen met u naar de ruimte binnen de financiƫle middelen en naar uw wensen en eisen. Het is elke keer nog gebleken dat deze aanpak lijdt tot scherpere prijzen en een betere kwaliteit, samenwerken is hierin het sleutelwoord. Standaardisering lijdt tot vertroebeling van de flexibiliteit en maatwerk. Het aanpassen van frequentie permanent dan wel tijdelijk, het kritisch kijken naar het vloeronderhoud, u mag van B&C Schoonmaakdiensten de juiste ondersteuning en begeleiding verwachten. Elk gebouw is uniek en vergt zijn eigen aanpak en benadering, ruimte is er altijd om door middel van samenwerking de kosten laag te houden en de kwaliteit optimaal. B&C Schoonmaakdiensten zal de laatste partij zijn die beweerd dat er geen fouten gemaakt worden maar door de juiste mensen op de juiste plaats en een uitstekende communicatie worden deze wel minimaal gehouden en direct verholpen.

Ook voor uw organisatie heeft B&C Schoonmaakdiensten de juiste aanpak en om deze woorden kracht bij te zetten brengen zij u graag in contact met onze tevreden klanten.