Multi Service

Uitbesteden van meerdere werkzaamheden

Waar moet u aan denken wanneer wij het hebben over multi-service. Hierbij kun je denken het regelen van de catering, groenvoorziening en afvalverwerking. Door dit goed te sturen en te coördineren kunt u meer tijd besteden aan uw core business. U bent de specialist in uw branche, wij zijn dat voor u in onze branche.

Efficiënt plannen

Naast de reguliere schoonmaak en het inzetten van specialistische reinigers voor diverse bijzondere werkzaamheden gaan we nog een stap verder. Door alles door ons schoonmaakbedrijf te laten verzorgen, heeft u altijd één aanspreekpunt voor al deze werkzaamheden. Daarnaast bespaart dit u, door het goed te laten controleren en coördineren veel tijd en geld.

Multiservice en Maincontracting

Het grote verschil tussen een multi-servicecontract en een main-contracting zit in het managen van het contract. Beide contractvormen zijn erop gericht om op basis van efficiencyslagen, de kosten voor ondersteunende diensten te reduceren. De directe kosten kunnen direct worden gereduceerd door werkzaamheden te bundelen. Hierbij kun je direct denken aan het beperken van de hoeveel tijd die wordt besteed aan het managen van leveranciers.

Main contracting

Bij een maincontract ligt de gehele coördinatie en de dagelijkse aansturing in handen van B&C Schoonmaakdiensten

Multiservicecontract

Bij een multiservicecontract heeft u meerdere diensten ondergebracht bij B&C Schoonmaakdiensten waardoor u één vast contactpersoon heeft.

Lijkt het uitbesteden van meerdere werkzaamheden u ook wel wat. U kunt ons hieronder direct contacten waardoor wij samen kunnen kijken wat het voor uw organisatie kan betekenen.