Reguliere schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Leeuwarden

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Friesland die heldere, transparante en duidelijke afspraken maakt en deze ook nakomt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het dagelijks schoonmaken van bedrijfsgebouwen, dat wordt verstaan onder reguliere schoonmaak. Elk schoonmaakbedrijf heeft hiervoor zijn eigen procedures en methodes, maar elk bedrijfsgebouw is anders. Uw wensen zijn niet één op één gelijk als die van een soort gelijk kantoorgebouw.

Samen nemen we je wensen door en komen dan tot het juiste werkprogramma voor uw locatie.

Maatwerk

Wij bieden reguliere schoonmaakwerkzaamheden volledig op maat aan, dit doen we met op maat gemaakt werkprogramma’s. Samen met u bepalen we uw wensen en aan de hand hiervan stellen we het werkprogramma gezamenlijk op.

Oog voor detail

Denk bijvoorbeeld ook eens aan het in en uitruimen van vaatwassers, klein technisch onderhoud, planten water geven. Het wordt niet direct aan schoonmaakwerkzaamheden gelinkt, maar is wel iets wat op uw wensenlijstje kan staan. Samen nemen wij uw wensen door en komen dan tot het juiste werkprogramma voor uw bedrijf. Helder, transparant en duidelijk, bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan.

Voor reguliere schoonmaak zijn wij onder ander werkzaam in de volgende sectoren.