Over ons

B & C Schoonmaakdiensten is opgericht in 2010. Het schoonmaakbedrijf is gevestigd in Leeuwarden en van hieruit bedienen we al onze klanten. De dagelijkse leiding is in handen van de gebroeders Menno en Wiebo Cats. Met een team van enthousiaste medewerkers is B & C Schoonmaakdiensten voor vele instellingen en bedrijven dé partner als het gaat om schoonmaak dienstverlening.

Zowel dagelijkse schoonmaak – als specialistische schoonmaakwerkzaamheden behoren tot onze dienstverlening. Daarnaast is B&C Schoonmaakdiensten sterk in multiservice. Hierbij kun je denken aan catering, groenvoorziening en afvalverwerking.

Wiebo Cats

Menno Cats

B&C Schoonmaakdiensten, meer dan alleen concurrerend

B&C Schoonmaakdiensten is een platte organisatie, waar met zeer korte lijnen wordt gewerkt. Wij zijn helder en transparant, wij vergelijken appels met appels. Zo krijg je een goed beeld van wat je van ons kunt verwachten en wat we allemaal voor je gaan doen.

Wij zijn altijd op zoek naar leuke, enthousiaste mensen om bij ons te werken

Doordat we blijven groeien zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers voor diverse objecten door heel Noord-Nederland.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, een zelfstandige baan met vrijheid en verantwoordelijkheden dan komen wij graag met jou in contact.

Bekijk onze vacatures of stuur ons een berichtje, dan nemen we razendsnel contact met je op.