Schoonmaken Zorginstellingen

Ziekenhuizen, zorginstellingen, thuishulp organisaties en dagbestedingen het is allemaal heel verschillend en toch hebben alle verschillende disciplines één ding gemeen, het is een totaal andere wereld dan reguliere schoonmaak. Veel vaker wordt een extra toegevoegde waarde verwacht van het schoonmaakbedrijf als het gaat om zorg, aandacht, specialistisch werk. Dit staat direct in verband met de samenstelling van het team mensen, er moet zeer kritisch gekeken worden naar de wensen en eisen en daarop dient het team samengesteld te worden.

Of het nu gaat om verzorgen, schoonmaken, deels schoonmaken en verzorgen, regulier of specialistisch, B&C Schoonmaakdiensten heeft hier de juiste mensen voor in dienst met ontzettend veel ervaring binnen de zorgwereld. Juist deze kennis, ervaring en samenwerking met derden zorgt ervoor dat er pro actief gehandeld wordt en de communicatie altijd optimaal is.

B&C Schoonmaakdiensten is zeer actief in het begeleiden en ondersteunen van haar mensen door middel van opleidingen maar nog meer door de mensen te bezoeken en op locatie aanwezig te zijn. De korte lijnen die door de organisatiestructuur ontstaan zijn van meer dan toegevoegde waarde in deze tak van sport. B&C Schoonmaakdiensten zorgt voor haar personeel, zorgt voor haar klanten en zorgt voor uw gasten.